top of page
Featured Posts

Dette viser at det går an..

Etter noen år som alenemor hvor tid og energi gikk med til å oppdra og være sammen med barna mine, var jeg klar for å utfordre livet på nytt.

Mange, mange erfaringer rikere og år jeg ikke ville vært foruten tok jeg skrittet å følge hjertet inn i et nytt samboerforhold. Det viste seg skulle vært det rette for meg, og nå startet virkelig en kreativ periode. En ny livssituasjon hvor jeg hadde mer tid til å utforske og uttrykke.

Jeg hadde nemlig satt mitt kreative jeg til side noen år. Ja, forresten ikke alt...spilt og sunget hadde jeg gjort masse av, og designet :-) (strikket, sydd) klær til barna og meg selv hadde jeg også gjort.

Men tegningen og malingen kom nå tilbake til meg for fullt. Jeg var nærmest sprekkeferdig. Endelig kunne jeg finne fram penslene igjen.

Den første tiden skrev jeg et dikt til hvert eneste bilde jeg lagde noe som resulterte i en diksamling, med illustrasjoner, tittel "Livsgnist".

Da rådmannen i Sande ønsket å lage et "galleri" ut av rådhuset, var jeg førstemann ut. Jeg fikk overraskende mye god respons, så dette ga mersmak til å fortsette. Fossekleiva Kulturfestival var neste utstilling, og jeg fikk også en avtale med Holmsbu Bad og Fjordhotell som ønsket bildene mine rundt omkring i hotellets oppholdsrom.

Nå var jeg igang, dette var noe jeg glødet for...jeg legger ved diktet "Lidenskap" så kan du følge tankene mine....og...

..jeg blir veldig glad om du vil være med meg videre i neste blogginnlegg som kommer om litt....

Bilde: Rosemarie og meg på Oslo Art Fair 2009

Lidenskap, Det å ha lyst, det å erkjenne At du har en drøm en lengsel, drivkraft mer intens enn solens ild…får et menneske til å tenne… Får det til å gløde heftig og intenst, får det til å forstå at det ikke er for sent… Hjertets rytme kroppens begjær, får blodet til å bruse til å føle du er nær… Noe så mektig, trang til å forstå Appetitten som vekkes Dette er noe du må! Lidenskapens tunger taler til deg! Ildfull og sterk finner den veg!!

Se forøvrig gallerisiden min.

www.kariart.net

www.facebook.com/kariart.net

Kontakt oss

Takk for innsendingen din!

Recent Posts
Search By Tags
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
Follow Us
bottom of page