top of page
Featured Posts

Slik går vegen videre

Jeg var fortsatt oppglødd over å ha stilt ut bildene mine slik at andre kunne komme og beskue dem. Men nå skjedde det som kanskje har vært det viktigst av alt....jeg fikk til en separatutstilling i Drammen Teater, bilder og dikt, tittel "Vinterlandskap".

Jeg satte sammen et program, "teatret" trillet fram et splitter nytt Petrof-flygel til meg. Jeg satte meg ned og spilte, jeg fortalte om bildene, om meg selv...og om kunsten min.

Drammens Tidende var til stede og dekket utstillingen i to helsider! I reportasjen viste de også et av maleriene mine Lidenskap. Og nå skjer det utrolige.... Tilfeldigheter? Noen få dager etter oppslaget i DT får jeg en mail fra Saatchi Gallery, London. Jeg visste ikke helt hva jeg skulle tro, dette måtte være spam, for godt til å være sant. Men jeg hadde ikke lyst til å slette den heller, derfor ringte jeg inn til Toril Kojan i KUNST FOR ALLE. Toril fortalte meg at hadde jeg blitt kontaktet av dem, hadde jeg vært heldig, det var bare å takke ja og stå på videre. Utrolig, her hadde det vært en agent fra Saatchi Gallery som hadde sett bildet mitt i DT, syntes det var så bra at de tok kontakt for å få meg med i deres on-line gallery, det største i hele verden!

Tror du på tilfeldigheter?

Jeg var hvertfall på rett plass til rett tid.....og jeg følte selv jeg var inne i et "flow". Noe var det som fulgte med meg....jeg var blitt sett og det ville for meg si at jeg hadde mulighet til å vise verden hva jeg hadde på hjertet med kunsten min. Jeg var så!!!! takknemlig og glad!! Mine annerledesbilder var på en måte blitt anerkjent....og hvordan det går videre, skal du få høre om senere, følg med.

Som takk for at du leser bloggen min, vil jeg gi deg et dikt Dansen, det beskriver litt av stemningen jeg var i på dette tidspunktet. Jeg blir kjempeglad om du er så snill og dele og like, tusen takk.

Bilde: Utstilling Drammens Teater, journalist fra DT.

Dansen. Så deilig å drømme, fare av sted Uten å tenke eller tvile på om du vil være med. Jeg danser gjennom natten i alvelandskapet tar på stjernene roper ut og hører de svare! Jeg danser omkring på Jupiters veg Jeg ser Månemannen som smiler til meg!

www.kariart.net

www.facebook.com/kariart.net

Kontakt oss

Takk for innsendingen din!

Recent Posts
Search By Tags
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
Follow Us
bottom of page