top of page
Featured Posts

Ønsker du deg et bilde med mye energi og farger?

Besøk

Jeg gjør meg klar for besøk i atelieret mitt, veggene er nymalte, og malespannene er ryddet bort. Jeg føler at våren er tiden da alt springer ut, våkner til live, kjenner du det slik også? Det er nå det skal handles, det er nå det skal skje, jeg føler behov for å rydde, sette bort eller kaste det som ikke lenger er i bruk. Mentalt sett også, er det godt å rydde opp.

Tid for fornyelse..

Det er nå vi skal bevege oss ut av redet. Ja, for jeg må innrømme at jeg stenger meg ute fra omverdenen til tider, befinner meg i mine egne tanker og prosjekter, kanskje du kjenner deg igjen…i slike hverdager..

I prosess

Men nå er jeg klar for å komme ut. Om du har lyst, er det nå du kan kontakte meg for et besøk, jeg tar gjerne imot, i atelieret mitt, i hagen og viser deg.. Gjennom vinteren har jeg malt, tenkt, grublet, planlagt, lest, undersøkt…alt dette som en bør gjøre om man ønsker å komme framover i en prosess, og jeg vil så gjerne bli tydelig i det jeg ønsker å uttrykke.

Jeg tenker at jeg kan gjøre en forskjell, jeg vil gjøre en forskjell, og hvis du også er med på denne tankegangen, blir jeg ekstra glad. :-)

Og jeg er virkelig glad for dere som tar kontakt, som forteller meg hva dere opplever i bildene, at de oppleves som spennende. Jeg er utrolig glad for å høre at dere som har bildene mine på veggen, ALDRI vil bytte dem ut..

Jeg er i hagen nå, utenfor atelieret…vi har slått plenen flere ganger allerede, linerlen tripper forventnigsfullt bortover plenen, undres den også..Morelltreet er i full blomst, og solen har begynt å varme. I midten av mai får jeg besøk, dere har spurt om å få komme, for dere ønsker å se og høre om hvorfor og hvordan. Dere har sett bilder som jeg har malt tidligere, og vil gjerne høre historien bak, dere vet at i hvert bilde ligger det erfaringer, fra livet som leves og fra livet som erfares. Der finner du tanker om tiden vi lever i nå…og tiden vi går inn i. (Har du forresten sett bildet «The Past, The Present, the Future»?) Det kan du ta en titt på om du trykker her:)

Dette har vi felles, dette kan vi snakke om.

12. mai

12.mai er dagen da malerier, digitale trykk, giclee, «Livsfrisen», «MITT- barn» - serien og mye mer skal være på plass. Her er det mye å velge mellom, jeg tar gjerne i mot flere besøkende..vennegjeng, kolleger, forening, eller du kan kommer alene. Velkommen skal du være, men husk…. å avtale på forhånd. :-)

Se gallerisiden min her. Om du besøker Holmsbu Bad har jeg bilder der denne sommeren også, jeg møter deg gjerne.

Om du ønsker å besøke meg, kan du sende meg en melding her:

Om du deler denne siden er du med på å formidle kunsten min til andre som kanskje har glede av den. Tusen takk!

https://www.facebook.com/kariart.net

Kontakt oss

Takk for innsendingen din!

Recent Posts
Search By Tags
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
Follow Us
bottom of page