top of page
Featured Posts

Høsten, full av overraskelser!!

Høsten, full av overraskelser!!

Det var for et halvt år siden, jeg satt og funderte på hvordan denne høsten ville komme til å arte seg. Ikke det at jeg ikke har hatt planer, planlagt hadde jeg gjort vel og nøye….men likevel…

Litt annerledes blir det. Det føles som om når jeg har bestemt meg for noe, at jeg skal være hjemme og ha fokus på å skape, ja, så kommer tilbudene det ene bedre enn det andre.

Er det sånn for deg også? At når du har bestemt deg for å være «rolig», fornøyd, da.. skjer det! Og ikke bare en ting, men flere….

Jeg tror det er noe med en forløsende energi, det ene følger på det andre…jeg er åpen, avslappet…og det ender selvfølgelig med at jeg ikke klarer å si nei.

Denne bloggen er ment som en liten oversikt over hva som kommer senere i høst..om hva som påvirker meg og kunsten min.

Jeg tenker jeg har lyst til å dele noe av det jeg kommer til å oppleve med deg.

Først Wien, soloutstilling, til uken pakker jeg bilder og sender av gårde. På åpningen 4. september er jeg også på plass i Wien, gleder meg veldig!

I september vil «The magic Lady» pryde forsiden av «Effetto ARTE», italiensk kunstblad. I oktober reiser jeg til Monaco for å delta på Gemluc ART`s utstilling i Fyrst Rainer Audiotorim, så til Paris, for å stille ut i Eiffeltårnet, to dager etter stiller jeg ut i selveste Louvre!

(Kurator for begge Parisutstillinger: Salvatore Russo).

Kina i november.

For meg er dette stort, og jeg føler at det jeg opplever også kommer til uttrykk i kunsten min. Historien, stille ut i byer og bygninger hvor de gamle mesterne både levde, arbeidet og var sammen i festlige lag:) Hva tenkte de, hva gjorde de? Hvordan kjempet de? Som deg og meg? Hadde de samme tanker og bekymringer noe lik dem vi har?

Hvilket fokus fikk de og hvorfor? Hva påvirker meg når jeg skaper? Hva ønsker jeg å si?

Håper du har lyst til å følge meg videre.

Jeg har også en FB-kunstnerside, du kan følge meg ved å trykke liker på denne linken,

Hyggelig hvis du liker, deler, kommenterer nederst på denne siden.

Kontakt oss

Takk for innsendingen din!

Recent Posts
Search By Tags
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
Follow Us
bottom of page