top of page
Featured Posts

Endringer, enten vi ønsker det eller ikke..Changes although we don`t want it..

Endringer, noen velkomne, andre ikke..

Noen mennesker er svært opptatt av at alt skal være som før (meg selv inkludert, til tider...det som er godt vil man jo gjerne skal vare!)…når det er snakk om alder tuller vi den gjerne bort og sier vi er tjue yngre..jo, litt selvironi og humor er viktig å ha med på vegen. :)

Likevel er jeg opptatt av endringene som skjer med oss, i oss. Dagen i dag er ikke som i går, det går ikke an å sette seg ned å hvile på laurbærene, hvertfall ikke for lenge,…nye planer må til…

Å få til endringer, er av og til enkelt, noen ganger må de planlegges nøye, men endringer kommer også enten du vil eller ei...noen ganger ønsker vi absolutt ikke utfordringene som møter oss.

Jeg tenker uansett at vi mennesker er i besittelse av en enorm kraft! Utfordringer gjør noe med oss, vi må bare sette alle ressurser inn for å takle dem, være i dem, passere dem..

I helgen takket jeg ja til å være med på www.ugangprosjektet.no i Drammen, jeg kjente følelsen av lyst, glede…»ja»…er et deilig ord…Frykten ble satt til side..en murvegg skulle dekoreres, aldri vært med på noe slikt før.

Og jeg møtte så mange positive mennesker, som stoppet opp og undret seg…og nye kunstnervenner ga mye inspirasjon. «Verket» fikk tittelen «New energy», og mange kommenterte at de faktisk følte en kraft, og en energi i møte med kunstverket:)..herlig å høre. for det er nettopp denne kraften jeg ønsker å spille på lag med og synliggjøre i kunsten min.

For tiden føler jeg at jeg er på en spennende veg…helt ukjent hva jeg vil møte, selvfølgelig, glad for at det er sånn..takknemlig for alt positivt som skjer…tenker du også slik? At du ikke ønsker å bruke så mye tid på det som er negativt, men doble!!! opp alt det fine som skjer?

Denne uken gjør jeg forberedelser til Wien-turen. Bildene, noen og tjue er sendt i forvegen, håper de kommer fram i tide.. Jeg gleder meg så utrolig mye, Gallery Steiner, soloutstilling, åpner den 1., men vernesassje, «premiere», som de kaller det, den 4. september.

Håper du har lyst til følge med meg videre…ha en flott, positiv «ja-dag»! Eller er kanskje dine endringer at du bør sette ned foten, si «nei» og bremse litt?

Uansett…må du kjenne på endringer…»Changes» - a Tribute to Life..

Tusen takk for at du liker..og deler..

P1000623.JPG

www.kariart.net

https://www.facebook.com/kariart.net

Kontakt oss

Takk for innsendingen din!

Recent Posts
Search By Tags
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
Follow Us
bottom of page