top of page
Featured Posts

Gå der det ikke finnes noen vei Walk where there are no roads..

-Finn din egen veg gjennom livet. Gå ikke hovedveien. Der hvor alle de andre går. Gå der det ikke finnes noen vei. Da vil du sette spor etter deg. Alle mennesker er født som originaler, men de fleste dør som kopier. Gjør hva du kan for å leve og dø som en original.

- Jan Vincent Johannessen "Kunsten å leve"

Dette skrev en god venninne til meg i bursdagskortet jeg fikk i år. Og det minnet meg på at jeg akkurat nå sto oppe i en situasjon, igjen :), hvor jeg måtte ta valg, ja, veivalg!! for livet fremover..

Og Jan Vincent Johannessens ord kom da jeg trengte dem.

Ofte kjenner jeg på at jeg kanskje burde ha vært litt annerledes...malt litt annerledes...skapt kunst litt annerledes...?

Kjenner du deg igjen i dette? Hvem vil du være? Får du lov å være? Tillater du deg å være den du opprinnelig var tenkt å være?

Gjennom kunsten skal jeg påvirke, sette fokus, utfordringen blir å stole på seg selv og lage det jeg har lyst til å skape.

Jeg tenker at det er på denne måten jeg best kan gjøre noe for andre, at du skal kjenne deg igjen og få inspirasjon til å gå din veg på din måte. Gi deg lov til å føle og tenke, oppleve, leve på din måte. Under ser du "Annerledespiken" - "Different"..

Jeg fortsetter å gå på vegen, det kjennes som ingen har gått her før. Kvister, torner, men det kjennes godt, sollyset finner veg gjennom bladverket og lyser og varmer jorden. Godt å være her..

Legg gjerne igjen en kommentar i boksen under. Tusen takk!

Kontakt oss

Takk for innsendingen din!

Recent Posts
Search By Tags
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
Follow Us
bottom of page