Featured Posts

Spor, en veiviser inn i den nye tiden?

June 30, 2016

 

Maleriet «Spor», en veiviser inn i den nye tiden?

 

Er du som meg, at du til tider har behov for å stoppe opp litt, finne et rom helt for deg selv, der du kan tenke, der det er stille nok til å høre egne hjerteslag? 

Det er i dette rommet uten forstyrrelser du kan komme nærmere svaret på hvem du egentlig er. Hvor mye av deg som er igjen etter år med påvirkninger utenfra. Støy, blir det kalt. Dette som gjør at vi fjerner oss fra det som er den oppriktige utgaven av oss selv.

Som barn ble vi formet til å passe inn i mønstre som ble skapt av situasjoner rundt oss. Ikke til å unngå det, og som oftest i beste mening. Men på et tidspunkt begynner vi kanskje å gjøre oss noen betraktninger, det var jo ikke slik vi ønsket det skulle bli? Eller kanskje tenker noen også hvor fantastisk heldige de er som har hatt mennesker rundt seg som har sett dem og støttet dem slik at de kan være den de er idag?

Fra egne erfaringer vet jeg at hverdagen kan være fryktelig travel, så travel at jeg knapt nok føler jeg henger med. Høye skuldre, stiv nakke, «rakk ikke å vaske, rakk ikke å besøke deg, orket ikke….må jeg  virkelig det også?» Ikke rart det er fort gjort å glemme hvem vi er opp i det hele!»

 

Jeg ønsker meg tilbake til rommet, er du med? Stillheten. Stien vi går på. Sporene vi setter igjen. Erfaringer vi har gjort. Hvor kommer vi fra? Hvor skal vi? 

 

Sporet, streken, det føles godt å være på vei inn i «den nye tiden». 

Maleriet står ferdig på staffeliet, det inviterer deg inn til å skape historien videre....

___________

 

Tittel: Spor

Tema: Den nye tiden

Teknikk: Akryl på lerret

Dim 70x70cm

Stilles ut på Holmsbu Bad, Hurum, frem til 31.juli

_________

 

Legger  også ved et dikt jeg skrev for en tid tilbake..

 

Stien

 

Jeg fant denne stien

i dag

Det var morgen

og det var

noe jeg søkte

 

Jeg visste ikke helt

hva det skulle være

men jeg fant

denne stien

 

Det hadde regnet

Luften var frisk

og

den gjorde meg godt

 

Klarnet opp i tanker

som

lenge hadde

ligget der

tatt krefter og energi

 

Jorden var våt og fuktig

Jeg følte jeg var vitne til noe stort

Som om noen 

ville fortelle meg noe

 

Med ett visste jeg at det var akkurat denne

stien jeg søkte

 

Jeg så fargespillet

Det var denne vegen 

jeg skulle gå…

 

KEH

 

 

Om du ønsker det, kan du også lese en annen blogg som handler mye om det samme her.

 

 

Takk for at du følger meg. Har du lyst til å "like", dele eller kommentere, er jeg takknemlig for det.

 

Følg meg på FB ved å trykke her.

 

Få oppdateringer og nyhetsbrev ved å skrive inn navn og mailadresse på denne siden.

 

Tags:

Please reload

Kontakt oss

Kommer snart/Soon coming

March 31, 2020

1/10
Please reload

Recent Posts
Please reload

Search By Tags
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
Follow Us