top of page
Featured Posts

Slik tenkte jeg

Da jeg startet å male, skjønte jeg at det var noe spesielt jeg ønsket å uttrykke, som jeg ikke umiddelbart klarte å si med ord. Jeg var nok ikke helt klar over hva dette skulle være med en gang, kjente bare at "noe trykket på". De første bildene jeg malte, fikk alle et dikt hver. Jeg tror det var viktig for meg å skrive også, det var en bevisstgjøring om hva innholdet og budskapet i bildet skulle være. Samtidig sikret jeg meg liksom at du skulle ha en større mulighet for å kunne forstå meg. (Etter hvert har bildet fått lov å stå "alene", spennende det, du må tolke fullstendig på egenhånd :-)

Diktet "Med vinden" ble skrevet til et bilde med samme tittel, men jeg synes det passer godt til "The Tempest" (Stormen) som ble laget til utstillingen i Roma ifjor.

Stormer og kraftfulle tak, ja, må innrømme at jeg har kjent dette på kroppen, og jeg elsker!! den røde fargen, som synliggjør både kjærlighet, lidenskap og smerte. Hva opplever du i bildet "Tempest"? Gleder meg til å høre..

Tittel bilde: The Tempest, 60x70cm

Med vinden

Vinden tar meg, løfter meg opp og ut i verden. Jeg lar meg drive langt av gårde for så å storme tilbake inn i meg selv. I store kast driver jeg med vinden. Jeg lar den kaste meg. Med store byks lar jeg den kaste meg. Jeg kommer langt av gårde til slutten til begynnelsen til evigheten, Jeg driver… Vinden hjelper meg å rydde opp for så å sette meg ned igjen… Jeg er alene med meg selv Det har stilnet. Jeg har ro.

www.kariart.net

www.facebook.com/kariart.net

Kontakt oss

Takk for innsendingen din!

Recent Posts
Search By Tags
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
Follow Us
bottom of page