top of page
Featured Posts

Sensommer, filosofen og «det nye rommet». Late summer, the filosopher and the "new room".


Foto: ©Ann Sissel Holthe/fatmonkey.no

Det er høst vil noen si, andre sensommer. Vemodig, sier noen, fullbårent og vakkert, sier andre.

Gylne åkre, klart for innhøsting. Lukten av modent korn og den noe kjøligere luften borer seg inn i nesen, for å være sikker på at den vil bli en del av oss, at det ikke såes tvil om at dette er selveste livet..

Det er morgen, jeg tar sykkelen, jeg ønsker å nyte dagen ute. Fugler som samler seg i flokk. Jeg bor ved havet, sjøen blinker. Helt klart at denne dagen er en dag jeg skal ta et oppgjør, med det som var, ikke slik at det var så alvorlig. Men livet endrer seg. Årene som går, tiden er kostbar, jeg vil sette meg nye mål. Tenker du også slik?

Et lerret med farger, ulike former, følelser og tanker skal gjøres om. Føle nærhet, ta del i et kunstverk, større enn deg selv.

- Det blir et «Rede», grener flettet sammen, trygghet, eller kanskje et rede med blomster..og kjærlighet..og den sårbare streken? Livsnerven?

- Det blir «Du og jeg», de glade fargene og den danske filosofen Løgstrup som sier «du har en flik av en annens liv i dine hender», «Den etiske fordring», det er ikke uvesentlig hvordan du lever livet ditt, hva du gjør, det får konsekvenser, også utover deg selv..

Dagen kjennes annerledes, jeg tar opp sykkelen. Gravemaskinen i hagen synliggjør drømmen om å la kunsten vokse videre, sensommer, hvor den levende kunsten, det erfarte livet slippes til.

Vinden tar tak, jeg gleder meg. Endelig nok plass til malingsbokser, pensler, lerret, bøker, en kaffemaskin og selvfølgelig med et inderlig ønske om at du vil være med inn!

Jeg håper «Det nye rommet (atelieret)» vil stå ferdig til jul, og jeg kan invitere deg til «førjulsåpning».

Så lenge…håper jeg du vil følge meg på FB-siden min (hyggelig om du «liker» siden) og på hjemmesiden min www.kariart.net

Om du ønsker å stå på min liste for «Nyhetsbrev», legg igjen mailadressen din her, og du vil motta et tilbud fra KariArt.

Jeg holder også foredrag om «den levende kunsten». Ønsker du mer informasjon om dette, trykk her.

Om du likte denne bloggen, blir jeg veldig glad om du deler og liker slik at andre også kan bli kjent med «Den levende kunsten». Tusen takk!!

"Det nye rommet" - "The new room"

"Redet" - "The Nest" 80x60cm, akryl på lerret

"Du og meg" - "You and me" 80x60cm, akryl på lerret (Det handler om"Den etiske fordring", hvilket forhold vi mennesker har til hverandre.)

Gyllen åker - the field of gold

Kontakt oss

Takk for innsendingen din!

Recent Posts
Search By Tags
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
Follow Us
bottom of page