top of page
Featured Posts

Hva betyr "Det hemmelige rommet" for deg? What does "The Secret Room" means for


Hva forbinder du med det hemmelige rommet? Det rommet du ikke hadde tilgang til som barn, som kun var til for de voksne? Det som sto pyntet til gjester..eller rommet som du kunne gjemme deg i så ingen, slettes ingen kunne få tak i deg?

Når jeg maler bildene mine, ønsker jeg å finne temaer og innhold som jeg synes er viktig å formidle til dere rundt meg. Det hemmelige rommet handler for meg om mitt private rom langt inni dypet av meg selv. Det som jeg med sikkerhet kan si at «dette er meg»!

Jeg har malt «Annerledespiken» og «Veien hjem», jeg har «Ensomhet» og «Tilgivelse» som titler på bildene mine. Ja, og «Masken», «Den tomme byen» og «Den tomme sengen»…

Alt dette handler om det samme, fremmedgjøring og avstandstagelse. I dag er det blitt så viktig å bli lik alle andre, gjøre som andre, være som andre….at vi nærmest mister vår egen identitet. Vi hører stemmer som sier, «det er ikke lurt», «jeg ville ikke gjort slik», «det kommer ikke til å gå», «hvor dum og naiv er du ikke»? Det sies at vi har 5 til 7 mennesker rundt oss som påvirker oss på en måte som gjør at vi ikke tør å være den vi er tenkt til å være! Statistikken viser at mange trenger hjelp av fagfolk for å håndtere sine liv, de føler seg ikke bra nok og vet ikke hvem de selv er!

Jeg ønsker at vi skal gå inn i oss selv for å kjenne etter hvem vi virkelig er. Gå inn i oss selv for å bygge oss opp igjen, det vi tror på, det vi synes er viktig. Gå inn i vårt «hemmelige rom»…sette brikkene på plass slik at vi kan bli «hele» igjen….

Hvem er du egentlig? Den virkelige deg?

Jeg tenker jeg er på vegen tilbake til meg selv igjen. Endelig ser jeg at jeg har lov til å stå for det som er den virkelige meg. Og jeg ønsker å støtte deg som også ønsker å starte…eller fortsette på det som skal være «Vegen hjem»….til «Det hemmelige rommet».

Bildet med tittel «The Secret Room» ble vist i «WUNDERKAMMER» i Palermo i Italia nå i januar. I «Wunderkammer» - «Undringens rom» stilte de store mesterne som Malevic, Kandinskij, Lentulov og Chagall, sine bilder. Det er en stor ære å kunne si at også mitt bilde «The Secret Room» ble invitert inn i «Undringens rom».

Bildet er stilt ut i Galleria Laila i Stavern frem til 28. februar.

Du kan følge meg på FB og på hjemmesiden min.

www.kariart.net

Hyggelig om du er så snill å dele denne bloggen med andre, tusen takk!

Kontakt oss

Takk for innsendingen din!

Recent Posts
Search By Tags
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
Follow Us
bottom of page