top of page
Featured Posts

Kommer snart/Soon coming

Jeg rydder i atelieret mitt! Og inviterer deg til å være med! Vanligvis kommer besøkende innom, det skjer ikke nå, og jeg tenker at en digital visning eller et digitalt møte kan være fint også? Fremover vil jeg vise noen bilder og si noe om hva jeg har tenkt da jeg lagde dem. Et godt tilbud gir jeg også, kanskje du er en av dem som har gått og lurt på om du skulle investere i kunst , men ikke ikke har gjort det, ennå?

«Endring» var temaet, «en hyllest til livet»! Og "Soon coming/Kommer snart" er tittelen! Jeg ønsket at utstillingen som ble vist i Wien i 2014 skulle ha fokus på det å leve! Livene våre! Det ble oppstarten til flere temaer, de handler mye om det samme, men med litt forskjellig vinkling. I dag er det bildet "Kommer snart" jeg vil si noe om.

"Vi klarer ofte mer enn vi tror", sies det. Og det er viktig at vi ikke gir opp, kraften til å mestre endringer har vi i oss! For å kunne leve et godt liv må vi kjenne smerte og glede, det gode og det onde, begge deler er en del av det å leve. Noen endringer må fremkjempes, andre kommer naturlig. Det er viktig at vi blir kjent med denne "kraften" for å kunne bruke den når det trenges.

Positive endringer takler vi bedre, de mer krevende stritter vi mer imot, selv om det nok er de vi lærer mest av.

Når et barn blir født, endres livene til mange, det samme når noen dør. Vi må hente opp i oss eller komme i kontakt med det som på en måte kan kjennes «glemt». Noe «der inne» som har fått lag på lag med innpakning bør komme fram i dagen igjen! Sårbarhet, sannhet, håp, entusiasme, tillit! Vi kjenner mer på dette når noe endres!

Jeg kjenner en lengsel etter å være den jeg er tenkt til å være! Og tiden er inne for det, føler du det slik?

Vi er blitt satt på en prøve, fått tiden til å tenke, kjenne på, kjenne etter. Vi står oppi en helt klar ENDRING, hver enkelt, globalt, miljømessig. Vil du være den samme etter Corona-virusets dystre herjing? Er noe i endring? Har du startet arbeidet med å «pakke ut»? Lag for lag ?

«Kommer snart», hva minner bildet oss på? At vi skal bruke tiden nå? At vi er klare til å takle endringr? At vi er sterke? At vi hyller livet med vår iboende kraft? Hva tenker du?

Bildet har vært trykket til mitt bryst og stått i atelieret mitt siden 2014. Om du synes "Kommer snart" appellerer til deg, vil jeg med min "opprydning" gi deg muligheten til å anskaffe deg dette maleriet til en hyggelig pris.

Det du gjør, er å legge igjen mailadressen din under så kontakter jeg deg. Eller om du har lyst til å sende meg en kommentar til bildet er det veldig hyggelig!

Tilbudet varer frem til 11.april.

Ta godt vare på deg selv og dine!

Gode tanker fra Kari Elisabeth

www.kariart.net / den levende kunsten

"Soon coming/kommer snart" - akryl på lerret - 100x80cm - 2014

Kontakt oss

Takk for innsendingen din!

Recent Posts
Search By Tags
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
Follow Us
bottom of page