top of page
Featured Posts

Lengsel og "den nye tiden", hvilken tid?


Lengsel og «den nye tiden»,.. hvilken "tid"?

Går du med følelsen av å lengte etter noe? Komme vekk fra noe? Oppsøke noe? Et ønske om å falle til ro, bli inspirert, glad, føle deg verdsatt…?

I dag startet jeg dagen med å legge ut på en vandring, startet hjemmefra, tok med mat og drikke i sekken, for jeg visste ikke helt hvor lenge jeg ville være ute.

Jeg var bestemt på at jeg skulle gå, her hjemmefra, så fikk vegen føre meg dit den ville.

Kanskje du tenker på det samme? Oppdage naturen og livet rundt deg, bruke mulighetene som ligger der hver dag, men uten at du helt tenker over det?

Solen sto allerede høyt på himmelen, ikke skyfritt, men den varmet. Grusen under føttene var knusktørr, lagde de tørre lydene som du bare kan høre når det er varmt, du kjenner liksom støvet på vei til å sette seg i nesa. Allerede nå kjente jeg en følelse av å være overveldet. Ingen forstyrrelser, bare lyden av måkenes skrik og fuglenes sang. Jeg gjenkjente, linerlen og en svarttrost som fløy litt hissig over hodet mitt.

Jeg kom ned på moloen (jeg bor ute på en øy), duften av sjø slo innover land, og jeg måtte stoppe opp for å nyte. Iphone-en reddet meg, for dette kjente jeg jeg måtte formidle videre, til deg. Jeg tok selvfølgelig alt for mange bilder, av blå blomster, røde, fiolette, gule, røde, de hvite og grønne.. Jeg kom til en strand hvor barn lekte, foreldre som slappet av på strandmadrasser, og svaner som observerte det hele utenfra..

Gjennom spennende stier, kratt, gjennom sivet som ga den syngende lyden, tenkte jeg at jeg ville invitere deg med, for å minne deg på hvilken rikdom vi kan finne i vårt aller næreste.

Vinden, duftene, fargene, minner som går tilbake i tid, opplevelser fra jeg var barn, slik kan du også finne minnene, lengselen, ikke sant?

Jeg er tilbake i atelieret, duftene og atmosfæren møter meg igjen, en tid som var, smelter sammen med tiden som er, og jeg kjenner en lykkefølelse. Jeg trenger ikke så mye annet. Tiden er her, nå.

Streken viser vegen vi går, tilbake i tid, frem i tid, den mystiske vegen vi skal navigere i livene våre. Rytmen av vingeslagene, stemningen fra turen idag tar tak, forplanter seg, intuitivt, over i maleriet.

Temaet jeg jobber med og maleriet «Lengsel» blir til.

Tittel "Lengsel"

Teknikk "Akryl på lerret"

Dim 60x80cm

Tema «Den nye tiden»

Det moderne maleriet, levende, lekende…

Jubileumsutstillingen Holmsbu Bad, 19.juni - 31.juli

Flere har spurt om jeg kan møte dem på Holmsbu Bad for en omvisning, det gjør jeg så gjerne. Hyggelig om du kontakter meg her.

Ellers kan du følge meg på Facebook ved å trykke her.

Og jeg blir selvfølgelig kjempeglad om du har lyst til å dele denne bloggen, tusen takk! <3

Bli med meg på turen i dag. :-)

Har du tanker rundt denne teksten eller temaet som du har lyst til å dele med meg, er jeg glad for om du sender meg en kommentar i skjemaet under. Tusen takk!

Kontakt oss

Takk for innsendingen din!

Recent Posts
Search By Tags
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
Follow Us
bottom of page