top of page
Featured Posts

What`up in her mind?

Sitter her og tenker...hva er det som har gjort at jeg ønsker å fortelle og dele historien min med andre? At jeg sitter her og gleder meg til å finne fram pensler og malekoster for å sette sammen komposisjoner som for mange er så merkelige at de sikkert lurer på hva i all verden "den dama" har opp i hodet sitt:) (What`s`up in her mind?)

Etter hvert begynner jeg å finne mange svar...og ser at de årene jeg har opplevd som annerledes, overraskende, utrolig utfordrende og krevende, herlige, så meningsfylte, lærerike, de var helt nødvendige for meg.

Uten all denne bagasjen hadde jeg ikke hatt det samme å gi. Dyrt kjøpt erfaring, kan mange si, men slik jeg tenker nå, måtte det bare bli slik. Dette er meg. Etter hvert ser jeg faktisk på det som en gave jeg har fått som jeg ønsker å gi videre.

Men annerledes, ja, det har jeg ofte følt meg. Etter hvert har jeg skjønt at mange føler seg litt "annerledes" til tider. Det handler vel faktisk om at vi våger å stole på oss selv, ta selvstendige valg, uavhengig av hva andre synes og mener....ikke gjøre det alle andre bestemmer seg for, og det tenker jeg, det har jeg gjort.

En dag jeg malte kom faktisk "Annerledespiken" (Different) fram på lerretet mitt. Det var så rart å se henne, en sammenblanding av egne følelser og mennesker jeg har kjent i livet mitt, noen lever ikke lenger, er borte nå...men øynene, og touch av tilstedeværelse, kjenner jeg igjen. Jeg lot henne få være så enkel og sårbar som du ser henne her. Malte henne ikke tydeligere. Hun er på veg et sted, jeg vet ikke helt hvor.

Jeg har ennå ikke funnet ut hva det er hun bærer i vesken sin, for hun har en veske?

Er det noen av dere som kan kjenne dere igjen i "Annerledespiken"? Blir veldig glad om du legger igjen en kommentar og forteller hva du ser i dette bildet. Del gjerne.

Tittel på bilde: "Different", 60x70cm, akryl (Lages også som digitalt trykk.)

www.kariart.net

www.facebook.com/kariart.net

Kontakt oss

Takk for innsendingen din!

Recent Posts
Search By Tags
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
Follow Us
bottom of page