top of page
Featured Posts

Stort format gir frihet..

Jeg elsker det store formatet…avskrekkende, men likevel så fasinerende!!!

Et hvitt, stort lerret…

fravær av farger..

fravær av former..

fravær av streker…

det er som å få muligheter på nytt…

som å bygge seg et hus…

som å dekorere et fjell…

som å stige inn i et slott…

som å gå inn i sitt eget liv..

legge planene, sette seg målene..enda en gang. :-)

Jeg har spurt meg selv hvorfor det store lerretet virker så forlokkende…og svaret er nok at jeg setter pris på tumleplassen, på åpenheten på friheten til å kunne starte på nytt, helt nytt..

De store lerretene klipper jeg til selv. Frihet der også. Tenker du over at frihet er viktig for deg? At du er alene om å ta noen viktige avgjørelser og istand til å bestemme…fra det første spadtaket..til ferdig resultat…fra den første tanken.. til prosjektet er i havn?

Jeg lar lerretet bli liggende på gulvet..jeg kan gå på det, nærmest kjenne struktur og fibre. Avskrekkende, men ingen grunn til å la frykten ta overhånd…malingen er klar, her nytter det ikke med små mengder, bare gode porsoner som kan helles utover…

Jeg elsker dette, la malingen renne, blande seg med andre farger..akkurat som å dytte på en dominobrikke, la det utvikle seg, forme det, til noe som er større enn deg selv.

Jeg jobber lenge på gulvet…maling, som tørker, lag på lag…

__________________

DU skal få frihet til å dikte bildet…DU skal kunne bruke din historie til å bygge din fortelling, hente opp det DU trenger akkurat denne dagen…ja, for imorgen kanskje du ser noe annet…kanskje du trenger en ny historie..

ETT stort bilde, ETT fokus!

På Gallery Nelly i Hokksund deltar jeg på «Sommerutstillingen» med to store bilder, det ene 150x184, det andre 179x199cm. Spennende om du kommer. :-)

Åpning 7.juni kl14.00, velkommen!

Hvis du liker og deler har andre også muligheten til å få denne invitasjonen, det setter jeg stor pris på, tusen takk!!

www.kariart.net

Kontakt oss

Takk for innsendingen din!

Recent Posts
Search By Tags
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
Follow Us
bottom of page