top of page
Featured Posts

Kunst som hjelper Art that helps

Kunst på legesenteret

I går var jeg en tur i Larvik, på Torget medisinske senter. Jeg er blitt spurt om jeg kunne tenke meg å henge opp noen av bildene mine der, på venteværelset, i kontorer og ganger.

Det ligger midt på torget, det er nyoppusset og innbydende, jeg ser på det som en stor ære.

Det vil jeg svært gjerne, være synlig til mange med kunsten.

En dame sa til meg en gang, etter å ha sittet lenge og sett på bildene mine,... hun mente de var «legende»….og hun hadde sitt arbeide der, på et legekontor..

Jeg syntes det var fint å høre, har du tenkt over at bilder kan være «legende»? Jeg tenker det er flott om min kunst vil være til glede for mange som sitter og venter på å en legetime. Ja, kanksje de vil føle seg friskere etter å ha sittet der en stund?

Undres bare, for det er jo så viktig!

Har «ditt» legesenter noe som inspirer deg? Ta en kikk neste gang du er innom..

For meg er det viktig at jeg nettopp når ut til «deg» med kunsten min. Jeg ønsker å fortelle... Gi håp, tenne en gnist? Kanskje bildene setter igang en prosess, lindrer, stimulerer fantasien til det som er viktig for deg?

Legene var selv med å velge bilder. De valgte »Livsfrisen», fire bilder som handler om livet fra begynnelse til slutt. Og barnebilder i friske farger fra «Mitt Barn-serien» og flere andre…

Menneskerettigheter og priser

I 2014 ble jeg av organisasjonen «Italia in Arte» valgt ut til å være «Ambassadør for menneskerettigheter». Jeg fikk Nelson Mandela-prisen på bakgrunn av temaer og budskap. En fantastisk inspirasjon for meg! Og prisene fortsetter å komme..

Hjertegod

Jeg vil noe med kunsten min! Jeg har valgt å støtte organisasjonen «Hjertegod», med grunnlegger Mette Oskarsen (http://www.hjertegod.no). Jeg har tro på at vi alle kan gjøre en forskjell, og vi trenger en liten dytt og en påminnelse.

Vi mennesker er ikke alltid like greie mot hverandre, men vi kan begynne nå, synes du ikke? At flere og flere blir bevisste, tør å stå opp for de gode holdningene og bry oss.

Med kunsten ønsker jeg å synliggjøre og støtte opp for viktige verdier i samfunnet vårt, det er spennende og meningsfyllt.

Om noen dager er bildene på Torget medisinske senter oppe på veggene, og jeg håper de vil være til glede. :-)

Legg gjerne igjen en kommentar i boksen under om du har tanker eller synspunkter på det jeg har skrevet.

Med ønske om en god dag. :-)

Kontakt oss

Takk for innsendingen din!

Recent Posts
Search By Tags
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
Follow Us
bottom of page